Lucka 9: Att resa är att ta sig någonstans

Resdag minst sagt. Startade med att åka till Stockholm 6.37 för ett möte. Planerade att åka hem 11.50 och nästan nere vid stationen kom jag på att jag lagt Iphonen på laddning. Att jag inte tänkte på den innan berodde på att jag flyttat över sim-kortet i LGn och därmed inte tänkte på telefonen. Och det var ipad-laddaren så nej, att klara sig utan de grejerna går inte. Bara att boka om tåget till 13.45. Istället blev det dumplingslunch.

Sen Stockholm – Borlänge, hem och ta en kaffe och sedan sätta sig i hyr-V70n och köra ner med barnen till Västerås. Oerhört trevlig bil även om just det här exemplaret hade en väl liten motor. Sen lite käk för att åka norrut igen. På vägen höll jag på att plocka en älgrumpa, hade en, en och en halv meter till godo.

VägBra skit

Snabbt överslag gör att jag spenderat nio timmar med att förflytta mig idag. Det kan inte hända så mycket mer en sån dag. Och nu är jag trött som fan.