Lucka 10: Skolka från jobbet och Idoliserad Nobelfest

Ett lite oinspirerat inlägg idag. Min intensiva månad är över och plötsligt infinner sig insikten att a) det är snart jul b) att jag kan börja att andas lite c) att jag sannerligen inte varit hemma särskilt mycket.

Idag hade jag bestämt mig för att skolka från jobbet. Det gick sådär. Jag är verkligen sämst på att skolka från mitt jobb… Men det var ett inspirerande lunchmöte med oerhört roliga grejer framöver. Konceptualisering ftw liksom.

Sen en snabb vända till Palladium Dalarna och till Systemet inför imorgon. Och Kupolen: hittade en riktigt schysst skjorta och en vända till nya macbutiken som såklart inte hade något av det jag behövde men jag snackade ett tag med dem ändå – de var tyvärr rätt ensamma i butiken.

Kvällens stora TV-krasch är kanske inte så stor: ungdomar kollar Idol och vi vuxna kollar Nobelfesten. Eller inte.

Man kan onekligen göra som Aftonbladet – köra båda pararellt:

Självklart blev det en sk Strömbergare idag (@stroemberg):

För övrigt: den här artikeln är för bra för att vara sann eller så bevisar det min tes att folk generellt inte är kloks.