Dags för lite bloggmobbning

Disclaimer: Jag borde antagligen inte inte postat den här.  Det är inte värt att behöva höra att man är en översittare och hatar kvinnor. Bara för att man inte lyckats med ironin. Så – läs min ursäkt och sen får ni ta det här för vad det här. Ett förslag är också att sedan läsa den här postningen.

Jag funderar verkligen över den här postningen: skulle jag posta eller inte. För jag har ju blivit rätt snäll. Men va fan: här kommer en postning i en mer klassisk Deepedition-anda.

Jag börjar inse att Lisa Bjurwald (minns henne) mm! och Jan Guillou (minns ett av hans uttalanden) råkat hamna i modebloggsträsket mm!. För nedan finns beviset att modebloggerskor sällan blir bättre med en kamera och rörlig bild… Så mm! – eftersom man inte får säga elaka saker mm! om andra bloggar för då bloggmobbar man så håll till godo med lite klassisk bashing:

Pördigt? Det är liksom ironi-by-mistake.

Lyssna på det här…

Jag har några skämt mm! som kan klassas som nedsättande mm! om blondiner, hjärnor mm! och kameror. Men jag är ju snäll numera… Mm!

Ber för övrigt att få citera min vän mm! och kompanjon Helmut Diezel:

JAG HATAR ANVÄNDARGENERERAT MATERIAL. JAG HATAR ATT ALLA BLIR SINA EGNA PRODUCENTER. JAG HATAR PIRATPARTIET. JAG VILL HA TILLBAKS CENSUREN. OCH KONCENTRATIONSLÄGREN.

Ibland funderar man ändå mm! om inte Marianne Mikko hade kommit på något. Jag menar – det skulle ju innebära att bloggare var tvungen att fylla i formulär och liknande. Det är inte alla som klarar av. Mm!

Avslutar med hon som är seriös och inte en "korkad bränd bimbo":

 

Bara att inse att det här kommer bli roligt för deras barn att ta fram när de, överjästa, bittra och white trashiga skäller på sina döttrar om att de inte ska vara så fåniga på nätet…

Disclaimer: jag vet att jag säkert får en hord av dessa bloggerskors läsare som förklarar att

  • jag är avundsjuk på deras framgång. Svar: nä, inte ett dugg.
  • jag har ingen humor. Svar: jodå – jag tycker de här filmerna är oerhört roande. Faktiskt så garvar jag högt när jag ser dem.
  • jag är elak mot unga tjejer som är framåt. Svar: inte alls – jag konstaterar bara att det nog är illa för Sverige om det här är vår framtid.
  • jag är dum i huvudet. Svar: Det är jag säkert. Ni med.