Saker som är sönder

Jag lämnade in Renaulten för att lyssna av vad det var för högt knackljud som avgavs när man åkte över en ojämnhet. Kroons Bilservice ringde och förklarade att de inte hittade något fel. Jag hastade ner och vi tog en runda och nej – inte ett enda jävla knackande. De struntade i att ta betalt – för de vet att jag kommer tillbaka snart med den där skrothögen.

Däremot verkar något gått sönder i bloggen.

  • Pingbacks fungerar inte
  • RSS skickar bara rubrikerna

Jag vet inte vad det är för fel. Har testat att ställa om YARPP-pluginen lite, plockat bort en feed-plugin som kan tänkas krocka med den vanliga rss-en. Kommer att antagligen plocka bort Disqus här på Deepedition för att se om pingback-problemet fortsätter.

Så hav förtröstan. Det ska ordna sig så fort som möjligt.

Andra saker som är trasiga är min mobiltelefon. Och andra saker…