AFKRullsand, originally uploaded by deep.ed.

Jag och Solstickan åkte ända till Rullsand för att hämta TP. Hon har husvagnssemestrat med en kompis och hennes pappa (även känd som Målaren). Fantastiskt strand och en skön eftermiddag. TP blev lite konfunderad över min frisyr men tog det bra.
Dumt av mig att inte skriva att jag skulle dit – för det visade sig att DVIJDVS ju var ett stenkast bort. Next time.
Barnen påpekar gärna för mig att jag ju jobbar mycket mer nu än jag sa att jag skulle göra när jag slutade på HCO. Och det är kanske så. Frågan om svek är alltid närvarande när det gäller min papparoll. Jag är livrädd att svika mina barn som jag blev sviken av min far där för mer än 30 år sen.
Men igår var jag i varje fall där. Och vi åkte sen hem, sent. När vi kom hem drog jag igång grillen: karré med potatissallad. Så avslutade vi kvällen med ”Epic Movie”.
Idag kommer HS hem. Jag måste hinna allt det där jag sa att jag skulle hinna men som annat satte krokben för.