Bara en sån där dag ni vet

Sent igår kom jag hem från Skövde efter en kul föreläsning men lång resa. Idag tänkte jag helt enkelt jobba undan en del på kontoret – generellt har jag en rätt ok arbetsbelastning framöver: det är väl tio projekt på gång samtidigt men inget som tokbrinner i knutarna (mer än ett par). Andas lite.

Men inte nog att Google+ släppte sina företagssidor fria vilket ju innebär att jag bara måste både blogga om det och testa det: min Iphone 4S visade sig ligga på UPS bil på väg till mig. Problemet med UPS är att de är fullkomligt omöjliga att fungera utifrån vi normala människor: när paketet ligger på bilen så är det omöjligt att styra om innan de försökt att få tag i en på den adress man nämnt. Jag försökte eftersom jag satt på kontoret. Så jag åkte hem. Men innan dess hade jag försökt att lämna in barnens speldator till datorverkstaden mitt i stan. BTC verkade dock konkat eftersom min promenad vid lunchtid med stationär dator under armen inte gav någon utdelning. Så den fick åka med hem när jag insåg att jag fick sätta mig och lurpassa på UPS hemmavid: där det för övrigt var full fart på hantverkarna vilket knappast gjorde att arbetslugnet infann sig. Till min förvåning dök faktiskt UPS upp och faktiskt var det V som unboxade nya telefonen. Dock insåg jag att jag glömt att beställa ett nytt micro-sim till den: till både min och Vs stora förtret eftersom han ska få min 3GS. Jag tog och jagade rätt på en annan datorverkstad och de gav en massa tips på vad vi kunde göra för att testa datorn (älskar verkligen att de inte ville att vi skulle komma in – då har man gott om jobb som företag). Så jag och V började att plocka isär datorn – började med minnena. Det gick åt helvete. När jag skulle sätta dit dem igen så valde datorn att bara pipa. Nåt var rätt mycket fel. Det är ett dåligt tecken. Ett jävligt dåligt tecken. Så innan V skulle ner på en grej på Jax var det bara att åka till Dalarnas Datorverkstad eller hur det nu var. Snabbt hem igen och med en kall kaffe bredvid försökte jag ställa in den nya telefonen och testa på Siri-funktionen (jag älskar potentialen i det här). Och svara på ett par mail. Och skriva ett par offerter. Och beställa tågbiljetter och boka hotell. Tog under tiden sonen var på sin grej en snabb vända till Palladium och försökte jobba undan en del men det hanns mest med lite mailande plus att titta på några förslag på en ny logotyp för Deepedition DigitalPR. Fast skrivaren hade lagt av så jag får ta det sen. Och sen hem, mat och jox. Och jobb.

Det var bara en sån där dag. Ni vet.