deeped noterar…

…att nyheten om att Aung San Suu Kyi åter blivit dömd till husarrest av Burmas regering inte direkt läggs högt upp varken i nyhetssändningar eller hos tidningarna. Integritet och frihet har lite värde jämfört med gangsterkrig och prinsessförlovningar. Till och med den fullkomligt fabulösa PR-bubblan Lars Kepler var mer intressant.

…att britter anser att riffet i “Sweet child o’ mine” är det bästa. Jag är skeptisk. Jag skulle nog vilja säga att “Purple Haze” är världens bästa riff. Att “Smoke on the water” kom först på nionde plats får man nog tillskriva det faktum att alla hunnit bli trötta på det riffet eftersom alla kan det :)

…att tyska kvinnliga politiker har en väldigt egen idé om att vinna röster.

…att det inte är riktigt läge för republikanerna att göra några större utspel under det närmaste året: Hillevi försöker och det är såna mindre petitesser som kommer fungera. För  Sverige kommer att vara i ett enda långt monarkistiskt bröllopsrus.

…att Thomas Mattson är föga ödmjuk i att kunnat totalt lira ut den större konkurrenten.

…att Göteborgs nya logotyp har vissa likheter med ett känt kreditkort.

…att Linus nu stänger ner sin blogg hos Resumé och är en av dem som Bonnier fimpar efter Resumés nedgång. Han fortsätter självklart här och det ska bli kul att se om han nu kommer ge oss några köttiga ben runt arbetet på Skumparedaktionen. Uppdatering: Även Skrufve på Macworld får gå på grund av neddragningarna. Såklart bloggar han vidare.