Tele 2 och flatraten

Tele2, jag har en fråga. Om man dubbelkollar och får klartecken från två olika säljare och sedan en tredje gång från kundsupport att de lagt till flatrate för datatrafik i mitt abbonnemang – finns det någon att hugga huvudet av när man efter några månader inser att ni skitit i det och tar betalt per mb ändå? Jag menar – vi pratar ändå några tusen kronor som gått åt på grund av att jag är a) ett företag b) skyfflar iväg räkningarna så fort jag kan. Visst mitt misstag att inte tokkolla allt i era fakturor innan de går till betalning men ändå. Varför ha en kundsupport om de inte lyckas att fixa en enkel ”Niclas Strandh Digital PR ska ha flatrate både på telefon och på data” när jag säger det? Kommer bli jättekul att få nästa faktura eftersom jag kört en hel del Google Maps i helgen. Något man knappast gör om man inte tror man har flatrate.

Eftersom ni nu inte heller bryr er om att ta in iPhone och efter det här helt enkelt tappat mitt förtroende (eftersom det inte är första gången som ni på företagssidan misslyckas med att sätta in flatrate på data för mig) så tänker jag nu byta leverantör. Eftersom vi försöker hålla samma leverantör i familjen så är Telenor, Telia och 3 välkomna att berätta om sina dealer. Jag behöver flatrate på både telefon och data. Allt kommer att bli billigare än osäkerheten om Tele2 fattar att de ska sätta in flatrate. Övriga familjen har normala abbonnemang – men vi vill kunna sms:a inom familjen och helst ringa gratis inom familjen.

Reblog this post [with Zemanta]