Min framtid: Social by default och JMWGolin

Nu är det klart och ok att berätta att jag kommer en del av min tid befinna mig på Kungsgatan i Stockholm. Närmare bestämt på Kungsgatan 8. Där ligger JMWGolin. Där ska jag jobba med planning och strategi. Det är som att komma hem. Det har gått fem år sen jag lämnade dem. Nu tillbaka. I en lite annan roll och lite mindre tid men tillbaka. Det känns riktigt bra.

För övrigt kommer jag den mesta tiden fortsätta att utveckla Social by default tillsammans med Sarah och Knowit. Det är det roligaste jag gjort och det är en resa som bara fortsätter.

Så efter allt som varit senaste månaderna som på många sätt hållit på att ta livet av mig; all ångest och skit så känns det som om jag kan landa och inse att jag kommer få göra en massa kul grejer. Visst: det är fortfarande en massa skit kvar runt konkursen. Fortfarande känns det en del osäkert runt ekonomi och allt. Jag kommer nån gång berätta om det även i skriven form. För övrigt grymt tack till Björn Flintberg som skickade mig sin bok Kraschen.

Det är nu några pusselbitar kvar. Och en flytt till ny lägenhet. Men det är ändå mycket lättare att andas igen. Börjar känna igen mig själv även om det är en jävligt mycket mer ödmjuk och fortfarande ganska skör version av mig.

Tack alla som stött och gett uppmuntran. Tack ni som är mig närmast och stått ut.