Hur känns det att gå i konkurs

Det korta svaret: för jävligt.

Det lite längre svaret: bittert, för jävligt och även om jag inte har något att skämmas för personligen så är det skamligt i mångas ögon.

Vad hände? Well, eftersom den fortfarande är pågående så kan jag inte säga så mycket. Det är en massa saker som spelar in i det här. Men jag känner att jag gjorde det jag kunde för att förhindra det. Det hjälper tyvärr inte och min framtid innebär i princip att börja om från början. Den soliditet jag byggt upp i mitt eget bolag är ett minne blott eftersom jag fått leva på de pengarna sen förra våren. United Power är ett minne blott.

Vad jag lärt mig?

  1. Det är sista gången jag är delägare i något. Jag har inte råd med det.
  2. Lita inte på någon. Ha benkoll själv.
  3. Entreprenörskap och känna ansvar för andra är saker som inkompatibla.

Vad händer nu då? Förutom att det säkert kommer kosta mer pengar för mig så kommer jag jobba vidare som egenkonsult. Jag är Deepedition DigitalPR igen. Kommer jobba som underkonsult mest – och sedan ta uppdrag inom planning, varumärkesstrategi och liknande. Och bygga vidare på Social by default med Sarah. Jobba med människor jag litar på helt enkelt.