Ett ode till Markus Odevall

Jag har ju precis fått en inneboende. En blivande digital strateg från Piteå. Så kom vi på den briljanta idén att starta en tillfällig podcast. I ämnet Markus Odevall. Ett ämne som vi tror kommer kunna ge både sponsorer, feta influencer-samarbeten och inte minst glädje för en stor del av den svenska och även den svensk-finska befolkningen. Kanske kan man tänka sig att den översätts till tyska, franska, malajan och Jokkmokksmål. 

Ämnen vi tänkte gå igenom är:

  • Frisyrer Markus haft
  • Intervjuer från Markus tid i Eslöv
  • Minnesvärda tweets från Markus tid som vampyren 
  • Djupgenomlysning av Markus pedagogiska och didaktiska strategier
  • Avslutningsvis en hemlig inspelning där Markus läser Familjeliv

Vi arbetar också med en del möjliga gäster. Bland annat tänkte har vi kontakt med en fd växeltelefonist på Konsumentverket som menar att Markus satt djupa spår i hennes liv. Hon insåg att det arbete hon hade inte var värt detta utan är nu ensamforskare i en nedkopplad koja i Burträsk. 

Ni ser. Vi räknar kallt med att även få höra av Ångestpodden, Hello Internet, Misslissibel och Casey Neistat för att få använda delar i sina produktioner ur denna minst sagt episka serie om en man som många vill men få kan glömma. 

(Eller så vill vi båda bara notera att vi tycker om karln.)