Grattis på mig själv

Den första april är en födelsedag.

Mitt företag startade 2009 den första april (faktiskt startade också JMW samma datum men ett antal år innan vilket ju är lite roligt eftersom jag började jobba med dem när jag startade och nu är tillbaka igen).

Jag kan inte påstå att jag firade det så våldsamt. Inte mer än att jag hängde med min älskade dotter en stund och sen hem och redigerade podcast. Det är just nu inte så mycket att fira.

Jag är iofs lite mer på säker mark efter allt som hänt, men det är jävligt mycket osäkert kvar. Plus att det är ensamt att leva. Om de senaste månaderna har innefattat rejält med panikångest, undergångsscenarion så fort man vaknat så är det nu lite vakuum, en molande rädsla och frustration över att inte kunna påverka så mycket mer.

Men ändå. 8 år. Det är rätt ok.