Ett helt meningslöst inlägg

Idag kom han hem från Rom. 400 bilder har han tagit. Men han säger inte så mycket. Han är nöjd. Han har upplevt en massa. Och han har varit ifrån sina föräldrar. Det är rätt coolt på nåt sätt. Coolt när barnen blir stora. Att de börjar röra sig i större cirklar. Att man blir mindre och mindre viktig.

Nästa vecka är för mig extremintensiv. Måndag (alltså om några timmar) föreläsning på Berghs. Som vanligt för mycket jag vill gå igenom på de tre timmar man har. Som vanligt lite nervös trots att det är tredje – fjärde gången som jag kör motsvarande kurs. Det är som det ska vara. Onsdag kör jag och Sarah en kort spaning på digitala kampanjer. Helt nytt och oerhört nervöst eftersom vi verkligen kommer få kräma i. Problemet ligger i att vi varken har tid eller möjlighet att träna ihop oss – en av baksidorna med att inte bo fysiskt nära personer man jobbar med. Torsdag-fredag är det Aggro Pekuliar. Äntligen. Mitt i allt detta är det mängder av jobb som också ska göras. Det är april, det pågår en massa saker. Kampanjer ska styras upp, saker ska produceras.

Det är så det är just nu. Så idag får ni hålla till godo med ett par bilder jag fixade i eftermiddags – lekte lite med #snapseed: fantastisk app för iOS.

Retro edit 1
Retro edit 2
Retro edit 3

Post #075 i #blogg100