Vykortsfrågan är löst

Den här artikeln om att det var svårt att få tag på lokala vykort i Borlänge kändes viktig att notera. Bland annat valde Borlänge Tidning att slå upp den på en helsida på typ sida 5.

Stort problem onekligen. Enligt PTS undersökning om Svenska folkets brev och postvanor räknar man att hela 37 % av svenska befolkningen faktiskt skickar minst ett vykort per år. Samtidigt uppger 21 % att de aldrig skickar vykort (och man kan fråga sig om resterande respondentera svarat ”Jag vet inte” på frågan). Turistbyrån menar att det skulle vara strykande åtgång om det fanns några så nu har man tagit fram egna. Själv blir jag fundersam över vilka andras de haft förut?
Det visar sig att just bilder på Kupolen är mest efterfrågade som vykortsmotiv. Så jag och @joakimlindstrom ger Borlänge möjligheten till ett riktigt vinnande motiv: