Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Det här är inte Afghanistan men det är en nödvändig vaccination. Genom det här blogginlägget vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra. Om du har tid så behöver UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling. Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag är rädd för sprutor så publicerar jag den här bloggposten istället.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

Själv hade jag äran att arbeta med UNICEF under min tid som underkonsult till JMW Kommunikation och tycker att det här är en fantastisk möjlighet i det lilla att göra något stort. Det är en liten del i att faktiskt använda bloggosfären som en statsmakt – att förändra saker genom att publicera dig själv, något som @britstakston skriver om idag.