Pinterest istället för att läsa 5 miljoner läckta mail

Medan Wikileaks släpper 5 miljoner mail från Stratfor, ett företag inom global intelligence (kan inte låta bli att tycka att översättningen ”visselblåsare” för ”whistleblower” är lite fånig) så pinnar jag mellan de olika projekten (det är en del att stå i inför att jag ska heltid gå in i United Power). Pinterest är rena knarket och den senaste heta grejen inom sociala medie-svängen. Jag älskar vackra bilder, det är roligt att samla och repinna dvs. återpublicera bilder i sina egna (mood)boards. Det är enklare än Tumblr och snyggare.

Vill du läsa mer om Pinterest kan du göra det på min andra blogg och vill du kika på mina boards är du välkommen. Finns en mängd diskussioner runt copyrightfrågan i Pinterest och jag blir förvånad att det är flera som i andra delar gärna står för frihet att dela när det gäller Pinterest gärna påpekar att tjänsten minsann bryter mot immaterialrätten… jag hoppas jag har fel när jag funderar om det kan ha något med att Pinterest i hög grad appellerar till en kvinnlig publik