United Power, Deepedition och jag

Som förälder tror man att större barn blir mer självständiga – och delvis är det sant. Men man behöver vara där kanske mer än tidigare: inte hela tiden men standby. Jag har varit borta oerhört mycket under gångna tre åren: har jag inte varit i Stockholm så har jag varit någon annanstans i Sverige – eller suttit på ett tåg. I medeltal har jag spenderat mellan tio och femton timmar på tåg per vecka under åren som gått. Pendlandet sliter inte bara på ens egen kropp och själ utan också på de som är ens familj.

Så det är dags nu. Jag behöver komma hem till Dalarna.

För några få veckor sedan fick jag erbjudande att bli en del av en byrå igen. Delägare och planner med inriktning på att bygga ett knivskarpt digitalt erbjudande för United Power i Falun. Jag valde efter en kort betänketid och lite förhandlingar hänga med. Deepedition DigitalPR kommer att leva vidare – dels som ägarbolag till min del av United Power, dels under en tid med föreläsningsuppdrag och pågående kunduppdrag.

Det är en resa det här också. Det ska bli spännande att ge sig ut på den. Jag gick från att vara delägare i Heimer & Company, och ett kollektiv, till att bli egenföretagare och en del av JMW. Nu ska jag bli en del av ett kollektiv igen. En annan kultur, nya vanor och rutiner. Jag kommer att åka bil eller buss i knappt en halvtimme istället för att nyttja @sj_ab och jag går tillbaka till reklambranschen efter tre år inom PR.

Det är spännande att göra en förändring. Otäckt, spännande och många gånger sorgligt. Tre år är lång tid på många sätt. Och har samtidigt gått väldigt fort.

Tack alla som jag hittills mött. På återseende.

(och Resumé drog på att jag heter Deeped :))