Åsa Linderborg och hatet mot liberalerna

Åsa Linderborg är så blind i sin extremistiska vänstersjälvhävdelse att det nästintill är otäckt att en sån person har tillgång till Sveriges största nyhetssida. I hennes drapa om gårdagens demonstrationer avslutar hon med ett förnumstigt men illa dolt hat:

Motdemonstranterna bestod uteslutande bestod av vänsteraktivister. Liberalerna, som pratar hela dagarna om alla människors lika värde, skiter fullständigt i om det marscherar nazister på Stockholms mest centrala yta.

Själv spenderade jag ganska många timmar med att försöka diskutera med diverse SD-anhängare på Twitter vad som får dem (i det här fallet enligt egen utsago invandrare som sympatiserar med SD – de har konstant falska identiteter) att välja den politiska åskådningen. Vilket som vanligt slutade i diverse hot, nedvärderingar av min eventuella kunskap och bevisade att SDs vilja att ens försöka diskutera med meningsmotståndare är minst sagt lågt.

Vad gjorde Åsa Linderborg då? Satt på Kvarnen och skålade i att hon stått och demonstrerat tillsammans med tusentals andra, i trygghet bland diverse ”vänsteraktivister” och skyddad av Svarta Blocket våldsvänstern? Fint. Det förändrar nog världen. Sen skrev hon en liten lätt hatisk drapa fr a mot liberalismen. Fy fan.

Att som Åsa Linderborg nostalgiskt och naivt tro att demonstrationer är det enda som fungerar är patetiskt. Och att anklaga en annan politisk åskådning för att antingen gå fascisternas ärenden (som vissa gjorde i samband med en diskussion om det är rätt att försöka hindra motståndares demonstrationer) eller som i Åsas fall: frankt förklara att vi liberaler skiter i saker och ting. Det är precis samma sätt som nynassar och andra väljer att göra gentemot de personer de hatar.

Åsa Linderborg visar helt enkelt att hatandet knappast är exklusivt för brunhögern – utan minst lika flagrant inom brunvänsternidiotvänstern.
(Edit: flera har reagerat över att jag kallat något brunvänster. Min åsikt i det kan man läsa om här. Dock väljer jag istället att låta den vänstern heta vad det faktiskt är…)