Vem är bästa twittraren i Västmanland? Nominera på #p4vstm

Detta är en shameless promotion av en radioidé.

Som flera av er säkert missat är att jag pratar i radio. Typ varje måndag (numera tisdag tidigare). I P4 Västmanland. Digikoll med mig och Ninni Udén aka @ninniu (japp hon som kör Vaken på nätterna då och då i P3). Sjukt kul och utmanande: kort kort och faktiskt försöka att säga saker utan diverse buzzwords.

Vinsten i tävlingen Västmanlands Bästa Twittrare Foto Ninni Udén

Vi såg bland annat att P4 Blekinge körde en tävling om vem som var Blekinges bästa Twittrare och det gör vi nu också. Imorgon onsdag är sista dagen för att nominera till Västmanlands Bästa Twittrare och man får den fantastiska guldfågeln och ära i pris.

Så ta tag i det – nominera Västmanlands bästa twittrare med hjälp av hashtaggen #p4vstm!