Länkgodis och pingtest

Tänkte lite på grund av det här med Akismet testa att göra en länktipspostning. Självklart handlar det om länkar som jag tycker är riktigt bra men jag kommer också att be personerna att kolla om de får pingar härifrån.

Först ut är @malinnavelso som skrivit en skön text om hur gentlemän, cricket och journalister. Att tävla – och det är som jag skrev i den tweet som hon refererar till: jag fattar inte det här med att tävla. Jag måste helt enkelt sakna någon gen där.

Det här kommer man knappt ihåg nu när man har barn som är nio och (snart) tolv. Det är andra saker nu som man får göra: fixa dator, fixa mobiltelefon, tjata om att gå och sova och allt sånt.

Insikten att det var en gudagåva att barnen nöjde sig med en katt och inte fått för sig att ha diverse smådjur får man när man läser Monas blogg.

Och den som missat @anjogbg har missat en av Sveriges roligaste, kvalitativt sett. Det här är bara en av de fantastiska små pärlor som kommer ur hans tangentbord. Ondskans ena axelmakt: TV4. Ostbågar är den andra i Anjos värld.

Ett tips är också att kolla in mitt lilla projekt: Tweepbloggar. Ett roligt men lite tidskrävande sådant. Funderar dock på hur man kan göra det lite snabbare rent tekniskt för att hinna läsa bloggarna – för de flesta bloggar är värda att läsa på något sätt.