Dagens plattnacke: Resa i Sverige-Nathalie

Disclaimer: Posten uppdaterad 100320. Kommer också att skicka ett mail till Nathalie med länken.

Egentligen borde det väl vara Beatrice Ask som nu visar sitt minst sagt medeltida sanna ansikte (läs mer här) men tyvärr visar det sig att folk fortfarande inte fattat att man ska fan läsa postningar innan man börjar pitcha på folk. I den här postningen, som berättar hur oerhört sjuk Loo är och att hon är döende

Jag ska som sagt flyttas till stockholms sjukhem, jag vet inte mycket om det men jag är bekymrad och rädd. Jag vet nog vad det innebär att flyttas till ett hospice på det sättet, det här är sista anhalten för de som inte kan vårdas hemma.

hittar man det här:

Är Nathalie en idiot? Borde inte den chefredaktören bytas ut av de som äger sajten? Deras beskrivning klingar jävligt falskt i ljuset av det här:

Resaisverige.se är en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att vår affärsidé grundar sig på att kunna erbjuda våra besökare en rättvis bild av ett kommande resemål i form av film. Att en bild säger mer än tusen ord, är ett känt ordspråk, tänk dig då hur mycket mer tidseffektivt det är att komplettera ljud och bild kontra textformat. Och framför allt – hur mycket ärligare det faktiskt blir! Vi står för innovativt tänkande, då webb-TV är någonting som du garanterat kommer att se mer av på hemsidor världen över.

Här vill vi även skona dig som planerar att upptäcka Sverige, från att behöva guida dig igenom en mängd olika hemsidor som endast berättar om antingen prisvärda hotell, smidiga sätt att resa eller nöjesattraktioner värda att besöka. Resaisverige.se har allt. Och lite därtill…

Först och främst är det naivt till gränsen till idiotiskt. Sen: att pitcha på en blogg utan att läsa innehållet är typ det största fel en marknadsförare kan göra. I det här fallet tillhör bloggen en person som håller på att dö och som man vill ska blogga om resande!

Och framförallt verkar människan inte läst Loos blogg för fem öre: även om Loo vore frisk är inte resande det som hennes blogg framförallt handlat om – snarare kamp mot knark, mot socialtjänst och ständigt ett hoppfullt och jävlaranamma…

Så jävla dåligt resaisverige.se! Ni borde skämmas. Ni borde fan offentligt be om ursäkt.

Uppdatering: Nathalie Desmond har nu svarat på såväl bloggpostning (se kommentarer) och på mail. Som det verkar så har hon lagt ut det hela på någon annan. Uppenbarligen med dålig brief. För när det handlar om att jobba med att pitcha på bloggare så handlar det om att man inte bara kan klampa in någonstans och lämna en kommentar lite hur som helst. Bara det är ett fel som heter duga. Att man sedan inte ens läst bloggen och skaffar sig en känsla för bloggens innehåll är ännu ett vanligt fel.

  • De flesta bloggar lämnar ut en mailadress eller har ett kontaktformulär. Använd det.
  • De som inte har det – lägg helst kommentaren i en bloggpostning som faktiskt har något med din pitch att göra. Att bara lägga i den senaste är ignorant.
  • Om du nödvändigtvis vill ha kontakt och det finns ingen mailadress: lägg en kommentar som säger “hej, jag skulle vilja ha kontakt med dig. Maila mig, ring mig så berättar jag mer”.