Lite om Lotten, brand och kvinnor som bloggar

Jag säger som Jardenberg: det krävs en viss sorts bloggare för att skriva något sånt här: Lotten bloggar självklart, och tar bilder, när huset deras brinner. Hon är verkligen ett exempel på vad Seth Godin kallar ”metacognition of blogging”. Skönt att allt gick bra.

Mina barn frågade faktiskt för några dagar sen vad jag skulle rädda om det började brinna – och jag förklarade för dem att jag skulle se till att de var i säkerhet men sedan skulle jag försöka rädda mina datorer eller åtminstone backuphårddiskarna. Sen fick jag förklara den krassa verkligheten – att om mina datorer eller backuper brinner upp så blir det knöligt att tjäna pengar för mig.

Då insåg jag att det nog är värt att investera i en onlinebackup…

Nåja. Nån gång ska jag skriva en hyllningspost till alla dessa fantastiska kvinnor som bloggar. För jag inser att det mer och mer lutar åt att mina nomineringar till Stora Bloggpriset, i varje fall i Livstilskategorin kommer bestå av ett gäng kvinnor 35+ som har fantastiska bloggar.

Men det får bli någon annan gång. Klockan är 2.16. Jag gick upp kl 4.30 imorse.

Reblog this post [with Zemanta]