I panelen för Stora Bloggpriset igen

Jag har tackat ja till att vara med i Stora Bloggprisets panel i år igen. Eftersom jag är ganska säker på att själv inte bli nominerad efter det senaste halvårets usla bloggande så känns det klockrent att faktiskt fråga er andra:

Vilka har varit årets bästa bloggar?

Jag vet inte hur nomineringarna ser ut i år men eftersom jag gillar kollaboration – och att jag numera omöjligen kan hålla koll på alla bloggar (när jag började blogga back in 01 var det enklare att läsa svenskspråkiga bloggar om man säger så…) så vore det roligare om ni hjälper till. Så slipper vissa skicka de där pinsamma spammailen om att man vill bli nominerad. Förklara varför din blogg är så bra eller ge mig en motivering varför en viss blogg ska vara med.

Sen kommer jag ändå att göra mig en egen åsikt och ta mitt eget beslut.

Varför gör jag det här? Helt enkelt för att jag vill göra ett bra jobb. Nåt jag lärt mig under min tid som reklamare och numera som strateg inom digitala medier är att inte bli hemmablind på vilka medier man själv använder sig av. Självklart kan jag nominera de bloggar jag läser eller de jag kan tänka mig ändå kommer att bli nominerade – men då får vi någon sorts ekokammare där bara vissa bloggar lyfts fram.

Så kör hårt: vilka är årets bästa bloggar? Shoot.