Som att skriva ett brev.

Hej kära vänner. Hoppas att allt är bra med er. Själv har jag haft tre intensiva jobbdagar i Stockholm och då finns inte en minut över till bloggande. Det är tråkigt men det är så det är.
Snackade med en kompis i telefon medan jag åkte taxi ut till Akalla och hon skrattade åt att jag börjat att låta som en Stockholmare: härjade med taxichauffören, pratade fort och försökte göra flera saker samtidigt.
På flera sätt börjar ändå det liv jag nu lever bli mer vant. Just nu extremt intensivt men fortfarande väldigt fritt.
Samtidigt fick jag av en annan person frågan vad jag har för långsiktig plan och blev lite ställd. För det har jag inte. Jag siktar inte på att bygga ett jätteföretag eller bli ditten eller datten. Mitt mål är att göra roliga saker, tjäna bra med pengar och när jag väl är hemma vara så närvarande som möjligt.
Är det en dålig plan? Måste man ha planer?

(Att blogga med Posterous är lite speciellt. Man skriver bloggposten som ett mail och det innebär att fet blir lite annorlunda känsla än att skriva postningen direkt i WordPress eller i Live Writer.)

Skickat från min iPhone

Posted via email from deeped’s posterous