Maoglasögon för en middag med Pol Pot

Well. Det är ett känt faktum – vi människor tenderar att se det vi bara vill se. I Forum för levande historias film inför utställningen “Middag med Pol Pot” så är det draget till sin spets.

 

Disclaimer: Ja, det är JMW som ligger bakom kampanjen. Joakim Karlsson har skrivit manus, produktionsbolaget Palladium har gjort filmen och Robin Robinovitch och Filip Hammarström har regisserat.

Uppdatering: En del verkar ogilla att jag och andra anställda på JMW skickar vidare filmer och liknande i våra privata nätverk. Well, jag kan bara tala för mig själv men jag skulle knappast göra det om jag inte tyckte det var bra. Det är självklart så att man gör det – jag skulle faktiskt vilja få en förklaring till de reklamare och pr-konsulter som låter bli att göra det: skäms ni för det ni åstadkommit? ;) I samband med det här har Maria Rankka skrivit en Newsmillpostningom Levande Historia och deras uppdrag.