deeped noterar några bloggposter

…via Isobel hittar jag den här. Snacka om att, trots olika ingångar och olika verkligheter, känna igen sig. Läs kommentarerna så inser man att det onekligen är så att framgångsrika mediemänniskor inte är annorlunda de heller.

…via Josh hittar jag Pezsters underbara måndagshumör.

…Ulrikas bloggpost om den bästa och den värsta dagen kunde varit en pendang till den här postningen från mig.

…de där olycksaliga filmerna har snart gått varvet runt. Nu hos Floridagirlsen och Bloggfrossa. Själv funderar jag fortfarande varför jag fick löpa gatlopp men ingen annan som skrivit om det.

…sleepless skriver så bra runt det fullkomligt vansinniga i uttalanden från Hillergren. Och precis som hon så kan jag skrämmas (läs kommentarerna) av de personer som dök upp och försvarade uttalandena. Onekligen är det dags för någon sorts rensning i juristleden. Schmut påpekar också hur märkligt det är.

…Unni bränner av en rejäl raket upp i arslet på upphovsrättslobbyn i sin bransch. Läs också Joshens inlägg om likriktning.

…West dissar gitarrnördandet – och gör en underbart nördig gitarrpostning på samma gång. Bara en varning: är du inte en av oss så förstår du inte ett dugg :). Mer musiknördighet hittar du här.

…avslutar med oerhört roande Isabelle och förslag på evolutionsförbättringar.