Onaturligt springande

Alla vet ju att jag inte direkt är ett fan av motion. Men motion är bra och om man väljer att springa runt älven eller banan eller whatever för motionens skull så – fine. Men jag har lite svårt med logiken bakom alla som är med i diverse maraton, Vasalopp mm. Många säger "jamen det är för motionens skull" – huh? Är det inte bättre att motionera där man kan göra det i sin egen takt än att få stå och frysa i första backen eller stå i kö till bajjamajja istället för att kunna springa sitt race. Säkert något med det sociala att göra men att det skulle främja motionen vete fan. Det konstigaste hittills är väl Midnattsloppet: det är konstigt att springa ett lopp och att göra det mitt i natten till på köpet.
 
Folk är så konstiga ibland :)

Posted via email from deeped’s posterous