Sommarfest, jobb och Twitter

Så är den minst sagt galna och intensiva veckan över. Jag har åkt ett antal gånger ut till Akalla,  pratat mission statements, sociala medier på längden och på tvären, skrivit sociala mediestrategier, jobbat inför pitch, juryat, träffat folk träffa folk och för säkerhets skull också träffat en massa mer folk. Och köpt nya skor eftersom de nya skorna som jag hade med trasade sönder mina fötter första dagen.

Bland annat träffade man en massa folk på JMWs sommarfest. Galet och kul med en ofantlig mängd med människor på kontoret på Kungsgatan. En analog fest och jag hade det så trevligt att jag glömde alldeles bort att twittra. En initierad artikel om festiviteten kan du exempelvis läsa hos Charlotte (fr o m nu kommer jag kalla Morris Packer för Moritz tror jag :)). Jag blev också utlottad – eller i varje fall en timmes bloggcoachande med mig. Vanns av Angelika och vi intervjuades till och med. Att stinish valde att ta laga mat med surfarn när hennes lott vann må vara hänt…

På tal om Twitter. Jag fick helt ärligt en smärre chock när jag såg det här. Jag har gjort flest updates på Twitter av dem som valt att geo-lokalisera.sig. När det här skrivs handlar det om 10549 updates. Jösses.

Imorgon hejar vi alla på Samuel i Sthlm Marathon. Och själv ska jag vara fotbollsfarsa