Ett liv på nätet

(verkar som om den här hamnat i icke-publicerad status – så här kommer den)

Jag hamnade i en intressant konversation med @frylmark runt bloggande och uppkomsten av det. Själv har jag reloadat, skrivit dagböcker på Lunarstorm och QS och Passagen, IRCat, BBSat (där skrev man också en sorts dagböcker vid sidan av diskussionerna), varit med på en mängd communities, bloggat sen 2001 då jag började på det tidiga Blogger och 2003 satte jag upp min första WordPress-blogg. De som använder WordPress idag vet inte vilka lidanden man fick gå igenom på den tiden… Jag har testat på en stor del av de bloggverktyg som finns. Bara för att.

Historien är inte så mycket längre. Weblog som fenomen dök upp runt 1997, 1999 räknas uttrycket “blog” blivit till. Det är modern historia. Men det är historia.

Det vi bland annat kom in på var modemen. Om man bortser från det roliga i filmen så är det här ljudet aldrig glömt: