Juryn kom ut rätt snabbt

Jag har ikväll begått min debut i Resumés Alternativa Media jury. Uppe på Coast Communications – så det var inte så långt att gå (vilket är tur eftersom mina fötter visserligen nu rör sig i ett par vita sneakers men tidigare i veckan misshandlats gravt av mina nya snygga svarta skor…). 48 bidrag varav nästan hälften också med film. Hårt jobb. Minst sagt skiftande kvalitet och vi var alla rätt överens om att man saknade såväl beskrivning av problemet, mål, målgrupp och även effekt. Varierande kvalitet på grejerna. Och utan att avslöja för mycket kan jag säga att vinnaren är klockren. Tycker i alla fall jag.

Det var kul att träffa Ulrika igen. Herregud, det är länge sedan vi satt i datorskrubben på V-Dala och gjorde Landskapsposten!

Den intensiva veckan rör sig framåt med raska steg. Onsdagen var minst sagt fullpressad och även om det innebär att jag förlorar lite stålar så var det nog tur att ett jobb blev inställt: annars hade jag blivit taximarodör efter att piskat på dem för att hinna fara fram och tillbaka på noll och ingen tid alls. Samtidigt var jobbet som försvann ett kul och lite utmanande så jag hoppas att det kommer igen.

För övrigt har jag hittat bloggen med de mest kreativa kategorierna: Ordlogg