Nominera till Deepeditions Bakvända Bloggpris

Du kan läsa bakgrunden och idén för den här ”tävlingen” här.

Du nominerar din favoritblogg.

Det viktiga är hur du beskriver bloggen. Ju bättre beskrivning desto mer sannolikt att den kommer med i nomineringen. Beskrivningen ska utgå från varför du läser bloggen, vad den ger dig och varför du anser att den är den bästa bloggen (oavsett kategori).

Eftersom det är ett pris som handlar om ”effekt” och röstningsförfarandet handlar om din beskrivning så ber jag dig att hålla dig ifrån att vara för specifik om bloggens ämnesinriktning (om den har någon) eller liknande saker som gör att man känner igen just den bloggen. Jag kommer att försöka rensa texterna på sådana saker om den blir utvald som finalist.

Och kom ihåg. Det är på lek. Som livet i övrigt.

Nominera i formuläret.