Jag: krönikör

Urvalet som gjorts för första halvårets krönikörer på Resumé (printversionen!) känns igenkännbart. Det är jag, det är Ulrika, det är Nina och det är Mattias. Idel reklambloggare. Det är väl helt enkelt så att man inser att vi redan är vana att häva ur oss 2500 tecken bra oftare än var fjärde vecka.

Det är lite surrealistiskt att jag nu ska skriva krönikor för Resumé. Att säga att mediavärlden inte är densamma som för något år sedan känns nästan påtagligt nu. Inser att jag väl inte kommer att bli inbjuden på roliga mingel hos Dagens Media efter det här heller…

På tal om Resumé så visar det sig att Torb tänker sluta. WTF? Gör som vi andra – skriv på Ninas lista!

Och på tal om bloggare vs gammelmedia. Den käre RvdB går från linkbait till linkbait på sin blogg – det börjar fasen bli riktig ordning på bloggandet. Och han är till och med snäll mot mig sin gamle kombattant.

Det kommer mer avslöjanden efterhand, har dock blivit en trevlig snubbe och kollar NDAs :).

2009 blir ett stressigt men jävligt spännande år.