The end of the JPA-debacle

Ok. JPA får till och med en egen postning för sin kommentar på den här postningen. En kommentar som hon misslyckades med att verifiera sin kommentar. Eftersom hon också väljer att kalla mig och en annan bloggare vid våra riktiga namn – antagligen i hennes strävan efter att lägga upp alla kort på bordet så är det självklart att jag kopierar hela kommentaren:

jpa1 | johanna_parikka_altenstedt@hotmail.com | IP: 85.226.206.8

Niklas & Niclas!
Ni fick mig nu att sajna på WordPress bara för att skriva en kommentar här.

Men först: Niclas Strandh har tre telefonnumer på Eniro i HANS namn. Som jag ringt på, eftersom kommenteringen här var krånglig. Jag har inte ringt hans fru medvetet.

Jag ville bara tala om det för alla att jag är inte ”Exit” eller något annat heller. Jag skriver INTE på bloggen längre. Den information som finns här är alltså fel. Just nu finns det tydligen någon som låtsas att vara mig men under ett pseudonym…det går ju inte att hänga med i detta.

Sedan hade jag fått info om att Niclas hade tagit över Helsinki-Stockholm. Det var tydligen FEL. (se Blogges kommentar ovan). Men så är det ju hemskt mycket felaktigheter som får runt i en enda rundgång just nu ang. den här ”debatten”. Så om Niclas säger att han inte har tagit bloggen – så tror jag honom.

Jag ber om ursäkt för att ha ringt och stört Niclas fru och bara talat om mitt namn och frågat om han fanns hemma. Hoppas hon inte tog illa upp.

Jag skulle uppskatta om ni nu respekterade det att jag har inte deltagit i debatten sedan länge och vill inte göra det. Det måste ingå i yttrandefrihetens regler att även ha rätten att inte debattera. Detta förklarade jag också för Medievärldens journalist som ringde mig – men jag fick då inte klart för mig vad saken gällde, och var förmodligen lika förvånad som Niclas om själva artikeln.

Ha en bra kväll / JPA

Oct 22, 8:33 PM

JPA är inte läskunnig. Jag hade redan ändrat den postning som hon var upprörd över. Det som är roande är att hon försöker förklara att hennes anklagelser mot mig inte är så farliga eftersom det sker andra felaktigheter. Two wrongs don’t make one right. Och jag vet inte – men kommenteringen här är inte krånglig och vad gäller hennes inloggning på wordpress så vetefan: det har inget som helst med den här bloggen att göra. Det hon gjort är att skaffa sig ett wordpress.com-konto; en kommersiell utlöpare av open source-projektet wordpress.org. Men deepedition.com och researcher.se ligger på en egen webbserver och den enda inloggning som behövs är att ta sig in i mina WordPressapps och det har inte JPA gjort. Eftersom hon inte kan det. Eftersom det bara är jag som styr över mina bloggar både tekniskt och innehållsmässigt.

Och jo, min fru blev jävligt upprörd och orolig. Självklart – det ringer en främmande kvinna och börjar härja med hennes man. Hon blir orolig för att det ska bli problem, för att det är en människa som kanske ger sig på henne och barnen: hon har ju redan blivit misshandlad på sitt jobb en gång.

Så JPA. Du har inte vunnit någonting. Mer än att det hela har dragits runt en sväng till. Precis som jag sa till dig: du retar upp mig – inse att det helt enkelt slår tillbaka. Du ljuger, hotar och anklagar. Trots att du själv påpekar att du insett att jag inte är speciellt lätt att skrämma upp. Helt rätt uppfattat.

Det här är antagligen det sista jag skriver i den här historien. Jag har sagt det jag vill. Markerat att det är fel att hota personer för att få dem att tystna. Förhoppningsvis har JPA lärt sig läxan.

Uppdatering: Sent men ändå – jag hittade Ninas långa postning i ämnet och den är läsvärd.

Andra bloggar om: , ,