Så vad är problemet?

Det här var ett roande inlägg: Skit i utanförskapet, det är Facebook som är problemet! och onekligen roliga kommentarer. Och just kommentarer runt postningarna om utbrändhet och utmattningsdepp har jag fått. Ett antal som bland annat menar att jag är lat, att jag knappast kan kalla mig sjuk (vilket jag inte gör heller men läsförståelse är inte den bästa grenen hos vissa kommentatorer) eller att det ju verkar som om det är jobbigt att blogga eftersom alla bloggare (sic!) verkar vara sjukskrivna (vilket jag då inte är men det här med att göra någon sorts research i tidigare postningar tillhör inte heller någon sorts idé för unga illa stavande idioter).

För övrigt då? Well. Jag har försökt att nå min vän men tystnaden är minst sagt kompakt. Jag börjar förstå vinken…

Annars så har vi förfärdigat reklamfilm för Omform som blev intressant minst sagt.

Förutom det har jag inte så mycket att tillägga.

Dagens musik:
Phillip Boa and the Voodoo Club: Burn all the flags

Andra om: , , , , , , ,