Troll-Annas inkonsekvenser

Fantastisk förklaring gör troll-anna hos den där Mamman:

Hej,
jag tycker du har helt rätt i det du säger om utbrändhet. Finns det något mer patetiskt än folk som jobbar för mycket och sen vill finansiera sin återhämtning/vila via försäkringskassan. Dessutom hörde jag att N| eller vad han heter var aggressiv i kommentarsfälten och jag måste säga att du gjorde helt rätt i att radera bort hans otidigheter. Stå på dig mamman och tack för en bra blogg!

  1. Hon menar alltså att människor som jobbar för mycket gör det av ett eget val. Eller helt enkelt att allt handlar om kvantiteten av jobbade timmar – inte något annat. Det kan inte handla om arbetssituationer som man inte kan påverka, det kan inte handla om en situation där andra helt enkelt inte fungerar och personen får lov att ta hela skiten. Nej, det handlar enligt denna människa om antalet timmar.
    Man kan väl lugnt säga att man hoppas att denna anna inte har något viktigt jobb i världen.
  2. Hon har inte läst mina kommentarer. Men hon vet ändå att de innehöll ”otidigheter”.
  3. Jag läste igenom hennes tidigare kommentarer här och man kan fundera över om hon anser att det vore rätt att ta bort hennes. Fast det är klart – det är ju skillnad på ”otidigheter” och henne. Hon är en fin och vän person som inte alls tar heder och ära av andra. Nejdå, hon diskuterar alltid själva sakfrågan. Jomenvisst:

Jag har sett MYCKET som inte är ok (= förklaringen till att jag läser den här bloggen)

Tur att ingen lyssnar på dig och gör som dom vill med sina bloggar ändå. Go Schulman, go Skugge!

Jo jag har hört talas om swingers och sett det i många porrfilmer, men det här är första gången jag \”möter\” nån på riktigt.

Du ska inte komma och tala om för mig vad jag behöver, det vet jag bäst själv.

Uppriktigt sagt, jag tycker synd om dig. Hoppas för dig och din familjs skull att det ljusnar upp framöver. Världen är faktiskt allt som är fallet, det finns inget vackrare.

Att du väljer att säga “att allt är utnyttjande av någon annan” visar bara hur förvrängd och trist bild av världen du har. Diskussionen är över, du är inte bara inkonsekvent och försvarar utnyttjandet av svaga. Du är även en svart världsbild… Det ena följer det andra, man undrar vad som var hönan och vad som var ägget..

Börja inte svamla om att det är ett “hårt” jobb. De flesta jobb är hårda.

Det är ett konkret exempel på att du är inkonsekvent och helt ute och cyklar.

Men är man inkonsekvent som deep ed så försvarar man prostitutionen ändå. hahaha skämmes!

Du sätter dit dig själv så det stänker om det. Det var länge sedan man såg någon så gräsligt korkad och ältar ovesäntligheter men missar det viktiga.

hihi…högt hårfäste?

Jag kan ta hårda ord men när man är en sån sanslös vindflöjel som detta troll så blir jag faktiskt lite småirriterad. Ungefär som en liten mygga som surrar omkring utan att göra någon nytta.

För övrigt är hon inte kapabel till att stava sin egen emailadress heller…

Andra om: , , , , , , , , ,