Mycket om Facebook

Medierna har uppfunnit det verkar det som :)

Nya nätfebern: Jaga vännerna. Jaga? Låter som någon sorts shoot’em up-version av Second Life… Och att kalla Facebook för en ”skolkatalog för vuxna på nätet” är ungefär lika vettigt som att kalla bloggar för ”dagböcker på nätet”…

Fredrik Wass blir utnämnd till nätexpert :): Nätexpert: Ditt liv är inte privat på internet. Själv blir jag mest nedstämd över att något som man pratat om år ut och år in inte går in i skallen på folk…

Tidigare funderade jag en del om social media fatique: Läser Alter Ego och hon känner ungefär samma sak som mig: det är för många saker man ska vara med på.
Jag har facebookat mig för att försöka hitta vilka sätt den tjänsten skulle kunna användas för marknadsföring (förutom att köpa annonsplats). Och så är det på många andra ställen – man loggar in men det är alltid för mycket som ska fixas innan det faktiskt går att använda.
Fredrik skriver om Facebook: Facebook går både fram- och baklänges och jag håller väl egentligen med honom mest.

Andra om: , , ,