Dagens plattnacke

Vår socialförsäkringsminister har ”haft en släng av utbrändhet”. Den botades med tre dygns sömn. Vilken jävla nöt. Hon borde fasen avgå för så otroligt korkade uttalanden. Essa skriver om det också.

Uppdatering: Badlands Hyena spinner loss på Husmarks idiotier –

Tankesmedjan Limbo tycker att elitens kroppar i flera avseenden ska vara måttstockar för resten av svenskarna. Vi anser till exempel att sjukskrivning kan tillåtas om man utsätts för ett mediedrev. Både Tobias Billström och Maria Borelius sjukskrev sig på grund av drev efter valet 2006.

Uppdatering: Som vanligt är Alter Ego på hugget

Att Sverige ska ha en minister med så lite kunskap och som dessutom öppet bevisar det med idiotiska uttalanden är skrämmande. Jag börjar nu förstå hur det kan komma sig att man tänker införa de nya sjukskrivningsriktlinjerna. Att så enkelt nonchalera innebörden av utbrändhet och tro att det bara är något man får sisådär över en natt och sedan bara rakt av bli frisk från. Det bevisar att man har noll koll.