Uppsamlingsheat

Det har varit hett. Sandra aka Citronmuffin har fått en kader av ”modeblogg”-hangarounds på halsen efter att helt enkelt förklarat att hon inte förstår IZZA:s inlägg eller blogg. De flesta var väl mest uppbragta över hennes inlägg runt D&G:s reklam.

Nu har en gammal räv gått upp i ringen och gett sig på mig, Schmut och andra (ok – det är bara mig han ger sig på alltså enligt kommentar) till stöd för IZZA. Maleandro väljer att kalla ossmig både det ena och det andra:

tycker jag nog att Izza är den som är coolast, och uppenbarligen har hon lyckats med att vara för provokativ för de stackars korrekta ”vi är bäst och kan mest bloggarna”

och ännu roligare blir hans generaliserande runt mig, Galatea, Schmut och Studiomannen mfl som deltagit i diskussionen:

En lustig sak jag har lagt märke till är att ingen av dessa så ”smarta” bloggare någonsin tar upp ämnen som går utanför vad som förväntas av dem, utan hänger alltid på när de har kollat upp vart vinden blåser.

*asg*

4-skull1.gif

stina orerar vidare i kommentarerna. Bland annat verkar hon planera att dissa mig inför alla mina kunder, min chef och fan och hans moster. Jag kan inte tolka hennes inbakade hot på annat sätt (observera hennes ”än”). Synd, för faktiskt – mitt i den mycket våldsamma och i mitt tycke ologiska svadan finns det faktiskt någon sorts spån av intelligens. Tror jag. Eller så var det bara ett blänk från skärmen. Men vill ni göra ett eget avgörande så kommenterar hon friskt här och här.

Uppdatering: Och nu har hon hotat på riktigt. Funderar om Telia fixar att ta emot abuse-anmälningar.

4-skull1.gif

Det visade sig att den ”Thore” som joddlar omkring inne hos Josh och den ”t” som hjular omkring inne hos Studiomannen är den rätt ökände BRB som rantade omkring här för ett tag sedan. Konstant irriterad över att bli avslöjad genom sin ip-adress. Måste vara jobbigt.

Andra om: , , , , , ,