En briljant elak idé

Eftersom jag anses så elak så vet jag hur jag ska utöka den upplevelsen:
jag ska börja att lista vilka bloggar som jag slutar att läsa :)

Eller varför inte en ”in och ut”-lista: helt enkelt – vilka bloggar som jag börjar att läsa och vilka som jag tröttnat på.

Jag menar – jag är åtminstone transparent med det till skillnad mot andra som använder sig av en mystisk ”hur många av läsarna klickar på en länk” och de länkar som inte klickas så mycket försvinner… visserligen en ypperlig konsumistisk tanke men samtidigt tvärtemot den tanke som länkande faktiskt handlar om – att ge folk möjlighet att hitta det som de annars skulle kunna ha missat…

Att faktiskt lista de bloggar som jag tröttnar på ger samtidigt möjligheten för andra att kolla dem och faktiskt hitta något som de gillar: för hello – smaken är olika.

Första offret är: Konsumbloggen. Den har tyvärr drabbats av samma sak som Tjuvlyssnat tidigt gjorde – att förlora den personliga touchen genom att bli populär. Tjuvlyssnat är idag en sorts tjänst där olika tjuvlyssningar samlas. Inget fel i det men det intresserar mig inte. Samma öde har Konsumbloggen drabbats av.

Andra om: , , , , ,