Ett gott skratt (förlänger dagen)

Tipsar bara om att gå och läsa diskussionen i samband med min postning: Ologisk politisk korrekthet. Det är alltid lika kul att få personer att byta fot. Först kör man lite ”coola personangrepp” och när Herr Anonymous inser att han inte lyckas att nå dit han vill (var det nu egentligen är han vill) så försöker han köra med lite guilty by association. Och hela tiden undviker han klumpigt att svara på de frågor som ställs. I slutänden börjar det ta slut och då startar han en sorts ”men vi kommer nog inte att komma överens så vi lägger ner diskussionen” för att inte facea sitt totala nederlag i att inte besvarat ett enda argument med någon sorts diskurs utan enbart tjafsat.

Det här var kul! Fr a när folk inte inser att jag driver med dem. Och diskuterar bara för det roliga i att visa deras inkonsekvenser.