Hjälp till att fixa SDs åsiktsregister – skicka en bild till Jimmie

Eftersom SD:arna tänkt sig samla ihop bilder på alla som inte gillar dem så tänkte jag hjälpa dem:

Du kan göra det själv – exempelvis genom att maila Åkesson själv. Här är ett litet event som startat på Facebook. Gilla och gå med.

Själv skrev jag så här:

Eftersom ni verkar sätta upp ett register över meningsmotståndare så hjälper jag till.

Deeped Niclas Strandh heter jag. Så här ser jag oftast ut faktiskt. Och jag gillar inte era åsikter. Men ni har all rätt att föra fram dem utan hot om vedergällning. Precis som jag har. Dock känner jag mig lite hotad av att ni håller på att ta bilder på de som inte tycker som er. Jag menar – ska jag vara på bild vill jag veta att jag är snygg på den.

mvh Deeped

Och blogga om det. Om du vill använda de schyssta trashsymbolerna så hittar du dem hos @nikkelinNikke Index.

En hel del oroar sig för det här och ja, det ekar väldigt mycket trettiotal över det här. Vanligtvis ska man ha rätt att föra fram sina åsikter – oavsett om man är sverigedemokrat eller inte och göra det utan att bli hotad. Det här är ett indirekt hot Sverigedemokraterna använder för att tysta.

Är någon förvånad? Sverigedemokraterna är helt ärligt som ett stort skämt – å ena sidan förväntar de sig respekt eftersom de valts in i riksdagen, å andra sidan är de fortfarande lätt huliganistiska fåntrattar inom brunhögern. Deras Almedalspremiär gav ingen annan bild än det. Att lalla omkring och ta bilder av sina meningsmotståndare för att lägga upp ett register är förbjudet enligt 2 kap 3 § regeringsformen.

Sorry, men jag har väldigt svårt att respektera Sverigedemokraternas åsikter.

Att diverse vänsterlallare runt Ship to Gaza (observera att de tagit kamerabilder på skärmen…) verkar göra något liknande är inte förvånande.

Brunhöger och brunvänster brukar mötas: det är liksom en cirkel snarare än linjär i det där politiska.

Uppdatering: Läs mer om personen som verkar vara boss för registret. Och häxan skickar mail. Beelz lyfter in FRA-frågan på ett bra sätt. (för nytillkomna läsare så har jag spenderat en hel del runt den frågan. @nikkelin försöker att påpeka att Sverigedemokraterna faktiskt gjort onlineåsiktsregistreringar tidigare men när han gör det i deras forum blir hans inlägg raderade. Historierevisionism vet vi ju är en av de grenar som rörelsen kommer ifrån. Oavsett vad nötterna försöker påskina (det roligaste är en kommantator nedan som menar att jag borde lära mig göra research och hänvisar till en inspelning SD själva gjort…) om att det inte ens hänt så – eventet har nu närmare femtusen deltagare…

 • Arbetarperspektiv

  Synd att du inte begriper vad skillnaden mellan höger och vänster är.

 • Pingback:   Fresh From FriendFeed today by Beeing Bolstad()

 • Synd att du inte kan prata mer förståeligt. FYI så vet jag rejält vad vänster är. Min indikation bygger på hur jag såg flera av mina gamla vänner inom SAC under sent åttiotal och nittiotal gå över till Nationaldemokrater och annat krafs.

 • Yeahyeahyeahyeahyeah

  Aftonbladet gör en anka av en fjäder.. som vanligt.. Och du borde lära dig källkritik, spec när du läser aftonbladet

  http://www.youtube.com/watch?v=51AeboWyWCQ

 • Pingback: Christians digest for July 11th | Christians lifestream()

 • Pingback: Sysadminbloggen » Brev till Jimmie.()

 • Bobben79

  Lite väl fjantigt att ta uppgifter som Aftonbladet fabulerat ihop som nåt att bry sig om. Men det är inte förvånade att SD-hatare som du kommer med fjanteri och dravel. Att SÄPO tog bort två förmodade motdemonstranter från sina platser rakt framför Jimmie Åkesson är ju deras jobb. Det är inte meningen att dessa skall sitta och skramla med nyckelknippor elller vad för jävelskap de nu planerat.

  Nu var ju motdemonstranterna lätt räknade och självklart skall de liksom övrig publik inse att ”Lagen om upphovsrätt” (som det är frågan i det här fallet) ger fotografen HELT fria händer att fotografera vem som helst på en allmän plats.
  Det kan naturligtvis inte vara frågan om något brott. Läs lagen och sluta ljuga.

  Det är så dumt att försöka få detta till ett ”brott” så det måste ju vara en debil vänstermupp som läsar Aftonblaskan för att få ihop något så dumt.

  Om tjejerna som fördes bort av SÄPO  inte gillade ”att de filmades av SD-mannen i en situation som de upplevde som kränkande”, så borde de inte gått dit och speciellt inte uppträtt så suspekt att SÄPO reagerade för att skydda mot potentiella terrorhandlingar. Åkesson har attackerats förr av Vänsterfascister. Behöver jag visa detta med aktuella youtube klipp föpr att poletten skall trilla ned?Ta nu tydligt avstånd från detta våld från den ljusskygga rånluvevänstern!Valet är enkelt Ja eller Nej?

 • Pingback: Almedalen och åsiktsregistreringen « Joakim Larssons blogg()

 • Pingback: Hjälp SD med registreringen av meningsmotståndare()

 • Du kan inte läsa? Ok. Beklagar. Tips: ”vänsterlallare” brukar vänsteranhängare skriva. 

 • Det är det jag kan. En Youtubevideo upplagd av SD känns verkligen som något man tar som verifikation på Aftonbladets miss…

 • synd att du inte varit med längre.

 • Fotat meningsmotståndare har dom (menar då organisationer på den sidan) gjort i många år så nyheten är i sig ingen nyhet men bra att det kommer till allmänhetens kännedom också

 • Men ser man på. Du har ju UncleBob på besök i ny skepnad! En annan fotograferande Sverigedemokrat, men från Landskrona. Det var väl bob som tog de bilder som man hittar på SD Landskronas webbplats, så han har ju all erfarenhet i världen av den här typen av dokumentation. 
  http://landskrona.sverigedemokraterna.se/2010/06/03/stilstudie-i-odemokrati-fran-torgmotet-2010-05-31/

 • Och tyvärr är det en generell vana hos anti-demokratiska organisationer oavsett hemvist på politiska skalan.

 • BajspruttVPK

  HAHAHAHA Ja du är ju mig en jävligt cool snubbe va.

 • Intelligent kommentar.

 • Pingback: En bild till till Jimmy Åkesson | Sagor från livbåten()