Anna och jag joggar med Säpo nästa #almedalen

Jag var och tränade igår. De som minns att jag inte direkt är kompis vare sig med träningen eller min PT kan dock lägga till min nya fascination över den senare. Jag kommer och på grund av diverse saker så var jag inte på mitt mest muntra humör, och att gått med på en pt-tid när jag egentligen bara ville sitta hemma och göra ”viktiga” saker gjorde inte mitt humör bättre. Men Linda körde på – positiv och lyssnade in, och hade förberett ett förslag på en ny träningsform som både optimerade tiden såväl ger både styrka och kondition. Hon körde slut på mig också. Stor credd till Linda på Må Bättre i Borlänge (men jag hatar fortfarande det där nya namnet… och ja, jag har påpekat för dem att man inte kan ha en individuell profil på Facebook…).

Det nya träningsprogrammet Lumberjack lär jag få nytta av inför nästa års Almedalen. För jag har nu tackat ja till utmaningen från Anna Troberg att springa Säpojoggen. Vinnaren bjuder den andra på middag. 4,7 kilometer. Kräver inspiration så jag gjorde en spellista på Spotify: Säpojoggutmaningen.

Nu kör vi Anna! Shit, vad man kommer att ångra det här under året :)