De där barnen. Mitt i hjärtat.

En sån där dag jag lägger djupt innerst i hjärtat och behåller bland de dagar som betyder. En egen kalender, en skattgömma att gå till när livet är tufft. En dag med barnen, de där stora, de där som har varsin kärlek. Tillsammans en hel dag, hela den här familjen som nu är annorlunda men ändå samma. Lyckan i hjärtat när man står i kön och ser dem: sonen och hans fru, dottern och hennes pojkvän. Kärleken till dem alla fyra. Stoltheten över att de blivit just det som de har blivit, och tacksamheten över att vara just där och då. Den resa som startade för ganska precis 22 år sen. Vi skulle bli föräldrar, jag skulle bli pappa. Varje steg i resan har fört hos hit, om vi valt något annat så hade vi inte stått där: på en outlet-butik i Skultuna och tittat på dem. Minnen flyger förbi i en flod av bilder och känslor. Och landar där; en lördag. Så olika, så vuxna, självständiga, mogna, vackra. Hjärtat flödar över.