Tio år på Twitter

Idag har jag varit tio år på Twitter. 232987 tweets. 14715 följare. Vunnit Sveriges meste Twittrare 2009. Idag är min average 87 tweets per dag. Den var mycket högre förut. Twitter har gett mig en massa bra. En massa jobb, mängder av vänner (och en del fiender), stor kunskap.

Det bästa är att Twitter gav mig min bästa vän och min kompanjon Sarah aka @sanasilb. Hon betyder oerhört mycket. Tacksam för att hon började stalka mig våren 2010.

Livet hade helt klart sett annorlunda ut utan Twitter även om de senaste åren har inneburit mindre twittrande eftersom jag helt enkelt inte riktigt längre känner mig hemma där. Det är annorlunda. Det är mer broadcast. Och även om jag gillar algoritmerna på Instagram och Facebook så ogillar jag hur den implementerats på Twitter. Samtidigt som jag ogillar Tweetbot så jag kommer liksom inte undan den.

Tio år till? Om Twitter finns kvar. För Facebook, Twitter, Instagram är en del av min vardag. Snapchat lyckades inte ta den platsen. Linkedin inte fullt så.