Loops

Dagens musikval: jävligt mycket loopar. Jag föreslår min lista Loops. Morgonen började redan 4.30. Eftersom SJ av någon outgrundlig anledning (gissar att det är för att jävlas personligen med mig) valt att tidigarelägga den sk Tortyren dvs första tåget mot Stockholm till redan 5.41 så blir det så. Det finns inget som är så långt som en kvart mer sovtid den tiden på morgonen. Jag har försökt – det höll på att gå åt pipan.

Tåg som vanligt alltså. Jag har varit på tågstationer 16 dagar av 30 den senaste månaden. Jag skulle vara hemma mer var det tänkt. Jomentjena. Jag är inte så bra på att prognosticera. Hamnade i Knivsta. Jobbade med förmiddags workshop. Det var fint väder i Knivsta. Och i Uppsala. Men jävligt kallt. Bilden blev sjukt bra. Älskar appen Snapseed både på padda och iphone. Google har köpt den för övrigt.

Stannade i Uppsala. Tog en timme mellan tågen. För att hinna upp till Webhallen. För att kolla om de möjligen hade Logitechs nya tangentbord: Easy switch. Det hade de. Ett.

Jag och tangentbord är en speciell historia. Letar ständigt efter det perfekta. Det är inte det här. Men det är ett grymt bra trådlöst bord. Tre separata bluetooth vilket innebär att jag med samma tangentbord kan enkelt använda tre devices. Perfekt på resan, perfekt på kontoret.

Så ännu en dag. Ännu en post.

Post #058 i #blogg100