Vem snodde tiden? #blogg100

Jag har tjugo minuter på mig. #blogg100. Hej och hå. Jag vill inte misslyckas med utmaningen. Inte åttonde dagen. Massor med bra idéer men inget jag hinner genomföra just nu.

Det är för jävla eländigt att det just nu är så oerhört mycket att jag knappt hinner tänka. Det är roligt. Det är egentligen så här jag vill ha det. Men tid. För fan tid. Fucking carpe diem liksom. Jag försöker fan fånga sekunder.

Jag fattar inte hur folk hinner med allt som de gör. Spelar spel. Tränar varje dag. Är framgångsrika. Tar hand om familjen. Umgås med vänner. Läser böcker. Blogga långa fantastiska texter. Ta bilder. Lära sig något nytt.

Jag tycker jag  hinner mindre och mindre. Förut hann man läsa en massa. Idag är det bra om man hinner bliga igenom senaste minuterna i Twitterflödet, öppna nån onlinetidning några minuter. Säga hej till familjen.

Vart tog alla möjligheter vägen? Var tog de där timmarna vägen? Vem fan snodde dem?

34110181

post #008 i #blogg100