Utan bromsar kan det gå illa

Att höra från en gammal bilbärgare: ”Du borde köpa en lott, det här händer vanligtvis på motorvägen i nittio kilometer och då kan det sluta illa” skakar om lite grann när man mest gått och muttrat över att biljäveln kommer kosta dyrt att laga. Världen kunde varit utan Deeped. Iofs finns det väl vissa som inte ser det som någon större förlust men jag hade tyckt det var lite trist.

Det som hänt är att när jag åkte ur parkeringshuset slutade bromsarna fungera. Det hade känts lite märkligt på väg in till Falun men bilen är gammal och lite udda ibland.

Nu fungerade de inte alls när jag kört ut från parkeringshuset. Det var som att trampa pedalen rakt ner i golvet. Så jag rullade till väl vald parkeringsplats och stannade den där. Och ringde försäkringsbolaget.

Så nu blir det bussåkning framöver. Och vet inte om det blir så mycket lotter köpta men tar nog ett glas vin ikväll. Still here liksom. Kunde varit tvärtom.