Murphy’s lag i kvadrat

Internet fungerar inte. Vi har betalat dyrt för en optisk fiber rakt in i huset men realibiliteten på den är måttlig. Ingen större mening att ringa Bahnhof eftersom de måste ringa Borlänge Energi och de stänger ändå kl 16. Efter det behöver ju ingen internet väl? Imorgon bitti har jag en tre och en halv timmes föreläsning där jag ska göra en hel del nya case. Att surfa på telefonen är som att dricka milkshake i ett för tunt sugrör.

Som om det inte är nog så har vi haft hantverkare i huset. Visade sig att våra fläktar för frånluft håller på att ge sig. Och när de kom till oss visade det sig att rören var helt igenkorkade. De var byggda på ett sätt som gjorde att det knappt går att rensa dem heller. ”Men ni kommer få så bra ventilation, vi gör det sista imorgon” sa de igår. Utan att komma idag. Och även om vi uppenbarligen haft lite dålig ventilation förut så var det bättre än att inte ha någon alls som vi har nu. Det är som att gå in i en lätt fuktad vägg. Huvudet värker och man får lov att ha fönster öppna. Ute är det typ fyra grader.

Tog en promenad med dottern vid älven eftersom sonen är dålig och därmed inget Friskis. Amanda sprang långt i förväg typ hela tiden. Jag lunkade på med min kamera i min gamla oljerock. För det där med vår verkar vara något som slutade trots fågelkvittret.

Untitled

Untitled

Untitled

Nu är det dags att få ordning på föreläsningen ändå. Och imorgon är det Gyllene Hästen. Niklas Wass har förklarat att han inte accepterar något annat än full uppställning. Han är gräsänkling. Det kommer bli jobbigt på lördag.