Slå undan fötterna lite

Vem som helst kan få nervöst sammanbrott av att få ett brev från Falu tingsrätt så när jag kom hem igår så rev jag upp kuvertet. Det var dock en information om att jag inte kan räkna med att få ut något från konkursboet av reklambyrån BNG som gick i konkurs. Det är sjukt surt för mig som småföretagare eftersom det är en ganska stor summa och att jag nu dels inte får in några pengar av det, dels får lov att ändå betala momsen och skatt. Det är också väldigt segt att inse att ett helt års projekt som gjorts ger en försvarlig minuspost i företaget.

Kan säga att personerna bakom det bolaget inte kommer vara kvar på mina vänlistor och jag kommer att varna alla som frågar (och det är en del eftersom de är igång igen som om inget hänt) för att samarbeta med dem.

Fråga mig inte idag om det är en bra idé att starta eget ok?

Den här dagen känns jävligt trist och jag inser att jag nästa vecka behöver gå till banken.

– At this touchy thingy. Never mind the default.