Döda #mel2012 – allt har redan sagts

Ikväll funderar jag på att inte twittra. Det är #mel2012 och själva hashtaggen är i princip omöjlig att följa i realtid och det känns meningslöst. Va fan liksom: vi har ju redan varit elaka mot alla bidragen en gång förut? Twitter kan omöjligtvis bli värre än Leksandstävlingen med Ranelid. No chance vare sig kvantitativt eller kvalitativt. Twinglys servrar fick ett hårt test den 18e.

mel2012

Hela Melodifestivalupplägget är twitterfientligt genom att man nu måste dra alla skämt om Ranelid en gång till, alla måste ooa om Loreen en gång till osv. Kreativ utspädning liksom. Det som också kommer att hända är att @jonas_gardell säger något lite putslustigt och han vinner retweet-tävlingen med ziljoner retweets eftersom det han skrivit inte nödvändigtvis är kul utan för att allt som han skriver förväntas vara kul. Typ. @emanuelkarlsten kommer att ajoura om vilka som gjorde vad på nätet med vem och @bakjour skriver något halvkefft försök till satir.

Allt är så förutsägbart. Dags att ladda för #posthumor.